27.09.2016

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası imalatçı üyeleri Metro Toptancı Market yetkilileri ile bir araya gelerek iş imkanlarını değerlendirme fırsatı buldu.

UTSO’da gerçekleştirilen görüşmelerde özellikle gıda ve tekstil ürünleri üretiminde faaliyette bulunan Uşak’lı firmalar; Metro Toptancı Marketler Grubu ile çalışma şartları, Coğrafi İşaret tescilli ürünlerin avantajları gibi konularda görüşmeler gerçekleştirdi.

Metro Toptancı Market Kategori Müdürü Birol Ulaşan, Uşak’ta olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Uşak’ta büyük bir potansiyel olduğunu belirtti. Ulaşan; ‘’25 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Metro Toptancı Market, yerel ve geleneksel lezzetleri Türkiye’deki ve dünyadaki çeşitli satış noktalarında tüketicilerle buluşturuyor. Raflarında yer alan ürünlerin kalitesine büyük önem veren Metro, tedarikçilerini gıda güvenliği konusunda eğiterek bilinç seviyesini artırmayı önemsemektedir. Geleneksel ürünlerin en kaliteli olanlarını Türkiye’de ve dünyada bulunan tüm Metro mağazalarına ulaştırmayı hedeflemekteyiz’’ dedi. Birol Ulaşan, Uşak halkının yoğun ilgisinden memnun olduklarını belirtti.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, üretici üyelerin yoğun katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, umarım bugün burada başlatılan ticari kıvılcım önümüzdeki günler için başarılı iş fırsatlarının başlaması için sebep olur. Sene başından itibaren başlattığımız bu tür ikili iş görüşmelerine yer verdiğimiz organizasyonlarımız devam edecektir. Üretici firmalarımızın satışlarının sadece ilimizde ve bölgemizde kısıtlı kalmaması dünyaya açılması, dış ticaret yapabilirliklerini geliştirmeleri konularında devamlı yanlarındayız. Yapacağımız pek çok yeni organizasyonlar ve projelerle daha çok karlı işletmeler olmaları yönünde çalışmalar yapacağız. Firmalar kendi ürünlerini tanıtmanın yanında kentimizin ve ülkemizin tanıtım ve gelişimine de çok büyük katkı sağlıyor olacaklar” diye konuştu.