3.10.2017

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, devlet destekleri, teşvikler ve bu teşviklerin uygulanması, hukuksal süreçler gibi üyelerinin iş hayatı ve ticari ilişkilerinde karşılaşmaları muhtemel konularda, alanında uzman kişilerle üyelerini, buluşturarak birebir görüşme imkanıyla danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

KOSGEB Uşak İl Müdürü Adem AYPAR, KOSGEB açısından proje esaslı desteğin yararı, KOBİGEL'in amacı, uygulama şekli, proje çağrı konuları, KOBİ açısından proje hazırlamanın yararı, ulusal hedeflere katkı, kaynak kullanımında etkinlik, desteği azami oranda faydaya dönüştürecek olanların desteklenmesi, proje hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlar ve KOSGEB'e sunulacak projenin nasıl olacağı konuları gibi pek çok KOSGEB uygulaması hakkında UTSO üyelerinin sorularını yanıtladı.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, üyelerinin menfaatleri doğrultusunda kurum ve işletmelerle yakın işbirliklerini devam ettireceklerini belirterek, üyelerinin danışmanlık masası uygulamalarına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. KANDEMİR; ‘’Doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmada zaman ve maddi sıkıntı yaşayan üyelerimiz açısından danışmanlık hizmetimizin oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz. Sene başından bu yana dış ticarette devlet destekleri, işçi-işveren hukuki süreçler, toptan ve perakende sektöründe gerçekleştirilecek iş bağlantıları gibi pek çok başlıkta danışma masaları gerçekleştirdik. Tüm bu çalışmalarımızla üyelerimizin kurumsal kapasitelerinin artmasını, ticaret hayatlarının kolaylaşmasını hedefliyoruz’ ’dedi.