12.12.2017

Utso Üyeleri n11.com Yetkilileri İle E-Ticareti Konuşacak

E-ticaret platformu n11.com e-ticaretin önemini ve sahip olduğu açık pazar iş modelinin sunduğu fırsatları anlatmak üzere 14 Aralık Perşembe günü Uşak Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Uşaklılarla buluşuyor.

E- ticaret sektörüne 2013 yılında katılan n11.com, açık pazar iş modelini tüm Türkiye’ye taşıyarak KOBİ’lerin büyümesine destek oluyor. n11.com ortalama günlük işlem hacmi 140.000.000 TL., ziyaretçi sayısı ise 8.400.000 kişi olarak gerçekleşmektedir.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, e-ticaretin dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hızla geliştiğini belirterek; “ Artık ekonomik ve ticari faaliyetler çok değişti çok farklı şekiller aldı. Sadece ilimiz ve bölgemizdeki firmalarla değil, dünyanın öbür tarafındaki işletmelerle rekabet eder hale geldik. E-Ticaret, bugün bilgi ekonomisi olarak adlandırılan küresel ekonominin en önemli enstrümanlarından birisidir. Türkiye'de e-ticaretin önemli bir büyüme potansiyeli taşıdığını görüyoruz. Özellikle KOBİ'lerin büyümesi ve önünün açılması için e-ticaret büyük önem taşıyor. Gelecekte altın çağını yaşayacak olan e-ticaret konusunda üyelerimizi bilgilendirmek, nasıl bir yön izleyeceklerini belirlemelerinde yardımcı olmak amacıyla n11.com yetkilileri ile firmalarımızı buluşturuyoruz. Ulusal ve uluslararası pazarlara giriş yapmak isteyen tüm firmalarımızı panelimize bekliyoruz” dedi.