26.01.2018

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Zafer Kalkınma Ajansı ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hibe Programları Hakkında; Uzmanlarla, Üyelerini Bir Araya Getirerek Birebir Görüşme İmkânını Sağladı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, devlet destekleri, teşvikler ve bu teşviklerin uygulanması, hukuksal süreçler gibi üyelerinin iş hayatı ve ticari ilişkilerinde karşılaşmaları muhtemel konularda, alanında uzman kişilerle üyelerini, buluşturarak birebir görüşme imkânıyla danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Aynı gün içerisinde gerçekleştirilen danışma masalarında Zafer Kalkınma Ajansı ve TKDK’nin yeni dönem hibe programları hakkında kurumların uzmanları tarafından ayrıntılı bilgi verildi. Ayrıca, danışan üyelerin sorunlarına çözüm yolları belirlendi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, oda olarak bölge ekonomisinin rekabet gücünü arttıracak olan yeni dönem teşvik ve desteklerini önemsediklerini belirterek; “İlimiz proje oluşturma kültüründe TR-33 bölgesinde ki illerle kıyasladığımızda zayıf kalmaktadır. Sınai ve ticari tecrübeye sahip ilimiz yatırımcılarının bu desteklerden azami ölçüde faydalanması için oda olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Bu desteklerle hayata geçirilecek olan projeler, Uşak ekonomisinin canlanmasında, bölgemizin kalkınmasında rol oynayacaktır” dedi.