08.11.2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve Turkcell ana sponsorluğunda girişimcilik konusunda farkındalığı artırmak amacıyla tüm dünyada eş zamanlı kutlanan Global Girişimcilik Haftası kapsamında düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum İstanbul, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonu'nda gerçekleşti.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri 300 Uşak Üniversitesi öğrencisi ile forumda yer aldı.

Habitat Derneği Başkanı Sezai Hazır ve G3 Forum Başkanı Gülden Yılmaz’ın açılış konuşmaları ile G3 Forumu TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun konuşmacı olduğu  yılın girişimcisinin açıklandığı panel bölümüyle devam etti.

Forumda öğle saatlerinden önce yuvarlak masa toplantıları gerçekleşti. Açılış konuşmalarının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun konuşmacı olduğu panel bölümü, ESpor Paneli (Sina Afra, Burak Sezercan, Barış Özistek ve Berke Demir),İnkubasyon Merkezleri, Fırsatlar ve Yeni Trendler (Ozan Acar, Kenan Çolpan, Hanzade Sarıçiçek, Ussal Şahbaz ve Ahmet Onur)  ve Girişimci Paneli (Ali Sabancı ve Mustafa Sani Şener) bölümleri gerçekleştirildi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, ülkemizin kurtuluşu markalaşmadan, girişimcilikten, yerli ve milli ürünlerimize sahip çıkmaktan geçtiğini belirterek, gençlere hayal kurmaları, risk almaları ve hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri tavsiyesinde bulundu.