13.02.2019

PTT yetkilileri, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile buluşarak PTT e-ticaret hizmetleri, lojistik hizmetleri, KEP (Kayıtlı Elektronik Posta)Hizmetleri ve e-tebligat hakkında bilgiler aktardı.

Programın açılış konuşmasını yapan UTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Gündağ, UTSO üyelerinin e-ticarette söz sahibi olabilmeleri adına bugüne kadar birçok seminer ve toplantıya imza attıklarını, bugün milli e-ticaret portalı ePttAVM ile gerçekleştirilen programın tüm katılımcılara yol gösterici olmasını temenni ettiklerini belirti.

Uşak PTT Başmüdürü İsmail Ertaş ve PTT Pazarlama ve Satış Dairesi Başkan Yardımcısı Murat Petek’in tanıtım konuşmalarının ardından, PTT E-Ticaret Daire Başkanı Elif Çıtak PTT E-Ticaret Hizmetleri sunumunu gerçekleştirdi.

Elif Çıtak sunumunda, ülkemizde üretilen ürün ve hizmetlerin tüm dünyaya pazarlanması ve satılmasını sağlayan PttTRade hakkında bilgiler aktardı. PttTRade’i; alıcı ve satıcı firmaların uluslararası ticaret yapmalarını sağlayan yeni nesil e-pazar yeri olarak tanımlayan Çıtak; "Türk postasının e-ticaret sitesiyiz. ePttAVM.com, milli bir e-ticaret ve e-ihracat projesidir. Öncelikle kendi milli projemize sahip çıkmalı ve yerli ürünleri desteklemeliyiz" dedi.

Programın ikinci bölümünde PTT Lojistik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Erdem Ercan Lojistik Hizmetleri, Fahri Erkanlı KEP (Kayıtlı Elektronik Posta)Hizmetleri ve Ahmet Özkan e-tebligat hizmetleri konularında sunumlarını gerçekleştirdi.

Program, katılımcıların PTT yetkililerine sorularını ilettikleri bölümle son buldu.