08.03.2019

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği eğitimlere devam ediyor. Bu ayki eğitimin konusu,  ‘’Şirketlerde Kurum Kültürü ve Etik Değerler’’ oldu.

Barbaros Kon tarafından verilen eğitim,  UTSO üye firmalardan yönetici, genel müdür, mali işler müdürü, insan kaynakları sorumlusu, satın alma müdürleri ,takım lideri gibi pek çok bölümden katılımcı sağlanan eğitim, keyifli ve başarılı olarak tamamlandı.

Katılımcılara, bu eğitimde kurumdaki ilişkilerin önemini ve kurum kültürünün benimsenmesinin şirket hedef ve stratejileriyle nasıl ilişkilendiği konusunda bilgiler aktarıldı.

Barbaros Kon,’’ Her şeyden önce şu sorulara cevap vererek, şirket Neredeyiz?, Başarımızı ve Performansımızı Nasıl Sürdürebiliriz?, Nereye Ulaşmak İstiyoruz?, Ulaşmak İstediğimiz Yere Nasıl Gidebiliriz? sorularını kendimize sormamız gerekmektedir.  Paylaşılan bir amaç sistemi yaratmalısınız. Çalışanlar firma hedeflerine ve sürece dahil edilmeli, başarıda başarısızlıkta paylaşılmalıdır. Eğitime ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederim’’ dedi.