20.05.2019

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) 2019 yılının Mayıs ayı olağan meclis toplantısın, Meclis Başkanı İsmail Karaman’ın başkanlığında, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, UTSO Meclis ve Meslek Komite üyelerinin katılımıyla, gerçekleştirdi.

UTSO hizmet binasında yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı İsmail Karaman,  Ramazan ayının tüm İslam alemine ve dünyaya barış ve sevgi getirmesini diledi. Dün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yıldönümünün kutlandığını belirten Karaman, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehit ve gazileri de saygı ve minnetle andığını ifade etti. Karaman’ın açılış konuşmasından ardından, UTSO Mayıs ayı meclis gündemi değerlendirildi.

Toplantı sonunda, kısa bir konuşma yapan UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, dünya, ülke ve kent bazında yaşanan ekonomik gelişmeleri değerlendirdi ve oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Avrupa Birliği ve Zafer Kalkınma Ajansı ile gerçekleştirilen projelere değinen Kandemir,  “Nitelikli İnsan Gücü” yetiştirmeye yönelik imzaladıkları protokole değinerek, “Ortak akılla şekillenen proje ve çalışmalarla kent ekonomisine damga vurmayı sürdüreceğiz’’ dedi. Öte yandan Kandemir, tüm UTSO üyelerinin yaklaşan Kadir gecelerini ve Ramazan Bayramını kutladığını sözlerine eklendi.

Kandemir’in konuşmasından sonra TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu)Uşak İl Koordinatörü Hasan Duru, IPARD II 6. Başvuru çağrısına ilişkin bilgiler aktardı.

Meclisin son bölümünde UTSO Meclis Başkanı İsmail Karaman’a TOBB tarafından verilen 20. Yıl hizmet şeref belgesi ve plaketi UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir tarafından takdim edildi.

Başkan Konuşma MAYIS2019_Meclis