Şirketinizin başarılı büyüme performansından dünyayı haberdar etme şansını yakalayabilirsiniz...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla 2011 yılından beri “TOBB Türkiye 100” projesi yürütülmektedir.

Bu program söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin ekonomik bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla yürütülen bir programdır. “Türkiye 100 Programı” sayesinde şirketinizin başarılı büyüme performansından dünyayı haberdar etme şansını yakalayabilirsiniz. Listede yer almanın haklı gururunu çalışanlarınız ve ortaklarınızla birlikte yaşayabilirsiniz.

TOBB Türkiye 100 yarışması 2020 yılında da devam edecek olup, şirketlerin 2016-2018 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızı dikkate alınacaktır. Başvuru kriterlerini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır.

Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan Türkiye 100 Programı’na katılmak isteyen üyelerimizin en geç 15 Kasım 2019 tarihine kadar www.turkiye100.tobb.org.tr üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.