21.10.2019

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Ekim ayı olağan meclis toplantısı, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın katılımıyla, Meclis Başkanı İsmail Karaman’ın başkanlığında, UTSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Karaman’ın açılış konuşmasının ardından meclis gündemi değerlendirildi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir nezdinde UTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine il adına yaptıkları çalışmalardan, Ankara nezdinde gerçekleştirdikleri ikili diyaloglar ve il gelişimi için gerçekleştirdikleri faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Çakın konuşmasında göreve geldiği günden beri Uşak için gerçekleştirdikleri hizmetlerden ve kısa dönemdeki projelerinden bahsederek, UTSO ile çözüm odaklı yaptıkları çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Çakın’ın konuşmasının ardından, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir’in aylık ekonomi gündemi ve oda faaliyetlerini özetleyen bir sunum gerçekleştirdi. Kandemir, birlik ve beraberlik içinde görev aşkıyla, ülkeye hizmet gururuyla tüm yönetim, meclis ve meslek komite üyeleri ile çalışmaya devam ettiklerinin altını çizdi.  Uşak'taki gerek ticari gerekse sosyal hayatın şekillenmesi ve gelişmesinde rol oynayan etkin bir kurum olduklarını bu bilinçle, ildeki tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareketle Uşak’a pozitif yönlü katkı sağlayacak projelerle, etkinliklerle çalışmalarımızı sürdürmekte olduklarını belirtti.

Kandemir konuşmasını, tüm üyelerin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak son verdi.

Kandemir Konuşma Metni Meclis_Ekim19