12.10.2022

Tekstil sektörünün en önemli ham maddesi olan iplik endüstrisinde faaliyet gösteren üreticiler 19. kez Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya gelecek. Tüyap tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, 16-18 Şubat 2023 tarihlerinde sektördeki tüm yenilikleri gözler önüne serecek.

İş birliklerinizi arttırmak ve yeni iş fırsatları yakalamak için 19.Uluslararası İstanbul İplik Fuar’ında stand çalışmaları yapılmaktır. İlgilenen üyelerimiz için detaylı bilgi: https://iplikfuari.com/stant-alani-kiralamak-istiyorum

İstanbul İplik Fuarı’nda yerinizi ayırtmak için info@iplikfuari.com mail adresi ve www.iplikfuari.com web sitesinden iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul İplik Fuarı için yurt içinde ve yurt dışında önemli tanıtım faaliyetleri sürdürülüyor. Konvansiyonel ve dijital olmak üzere etkin pazarlama kanallarının kullanıldığı fuarda ulusal, sektörel, yerel yayın kuruluşları ve STK’larla iş birlikleri yapılıyor. Tüyap’ın 4 ülkede bulunan yurt dışı ofisleri ve 80’i aşkın ülkede bulunan temsilcilik ağı aracılığıyla iplik profesyonelleri fuara davet ediliyor. T.C. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB İstanbul İplik Fuarı katılımcılarına bu sene de destek veriyor.

Fuarda pamuktan yüne, elastandan akriliğe, ipekten viskona kadar binlerce iplik çeşidi, bobin ve makaralar hazır giyim ve tekstil profesyonellerinin beğenisine sunulacak.