23.07.2020

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Zafer Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa Manisa, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak’ı kapsayan (TR-33 Bölgesi) e-ticaret programı gerçekleştirdi.

Bugün, dijital ortamda online olarak gerçekleştirilen programda ‘’Pandemi Sürecinde Gelişen E-Ticaret Piyasası ve Geleceği’’,  sektörün önde gelen e-ticaret platformu yöneticilerinin katılımıyla ele alındı.

Programın açılış konuşmasını Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çalıkuş ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz gerçekleştirdi.

Trendyol Satış Müdürü Özkan Çokaygil  ‘’E-Ticarette Başarının İp Uçları’’, Hepsiburada Ege Bölge Müdürü Cem Ünal ‘’E-Pazaryerlerinin Avantajları’’, E PTT Avm Proje Ve Raporlama Uzmanı Mertcan Cengiz ‘’E-İhracat’’, n11 .Com İş Ortağı Eğitim Müdürü Aykut Baskın ‘’ İnternet Üzerinden Satış Arttırma Teknikleri’’, n11.Com Ege Bölge Müdürü E-Ticaret Çözümleri Burak Boran ‘’E-Ticaret Çözümleri’’, Yemek Sepeti Satış Direktörü Sertaç Şener ‘’Covid-19 Dönemi E-Ticaret’’ konularında sunumlar gerçekleştirerek, katılımcılardan gelen soruları cevapladı.