28.06.2022

Ege ihracatçı Birlikleri ve Dünya Gazetesi’nin ortak düzenlediği “Ege İhracat Buluşmaları”nın dördüncüsü ilimiz ev sahipliğinde gerçekleşti.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir’in de konuşmacı olarak katıldığı programda ülke ve bölge ekonomisinin mevcut durumu, geri dönüşüm, sürdürülebilirlik, yeşil mutabakat konuları, Uşak ihracatında öne çıkan halı, tekstil, hayvansal mamuller ile ilgili görüş ve düşünceler paylaşıldı.

Programa, Ege İhracatçı Birliği Koordinatör Başkanı JAK ESKİNAZİ’ye, Türk Eximbank Ege Bölge Müdürü Gülom TİMURHAN’a, Dünya Gazetesi Genel Koordinatörü VAHAP MUNYAR’a , Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ŞEREF OĞUZ’a, Dünya Gazetesi Koordinatörü DİDEM ERYAR ÜNLÜ’ye ve Dünya Gazetesi Yazı işleri Müdürü Handan SEMA CEYLAN konuşmacı olarak katıldı.

Program sonunda geçen yıl en çok ihracat yapan Balta Orıent Tekstil San. ve Tic. AŞ, Gedik Tavukçuluk ve Tarım Ürünleri Tic. San. AŞ, Nilbatu Gıda Tekstil Soğuk Hava Depoları Tarım Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şt, Uşak Seramik Sanayi AŞ.  ve Haksa İplik San. AŞ. firmalarımıza da plaket takdim edildi.