Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, üretici üyelerini Özdilek Alışveriş Merkezi yetkilileri ile bir araya getirdi. UTSO toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, UTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet DEMİRCİ ve Şükrü GÜMÜŞ, Özdilek A.Ş’den Hızlı Tüketim Kategori Müdürü Ender ÇAKIR, Taze Gıda Kategori Müdürü Müjgan YILMAZ, Kozmetik Ürünler Yöneticisi Gökhan KAVUK ve Ev Tekstil Ankara Bölgeler Müdürü Yılmaz BOLAT katıldı. Deri, gıda, tekstil gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyesi üretici firmalar ile bir araya gelen satın alma yetkilileri, Uşak’ta olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Uşak’ta büyük bir potansiyel olduğunu belirten Müjgan YILMAZ, Uşak halkının yoğun ilgisinden memnun olduklarını belirtti. Kartvizit alışverişinin yapıldığı toplantının ardından, kategorilerine göre firma yetkilileri ile Özdilek A.Ş. yetkilileri arasında birebir iş görüşmeleri düzenlendi. Düzenlenen bu ilk toplantının tanışma niteliği taşıdığını toplantıları


Zafer Kalkınma Ajansı(ZEKA) Uşak Yetkilisi Mehmet TEKELİ, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO)  Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir’i makamında ziyaret etti.   UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR’ e hayırlı olsun dileklerini ileten TEKELİ gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalarla ilgili UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir’e bilgi verdi.


Uşak Tarım İl Müdürü Erkan KAHRAMAN, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı S.Selim KANDEMİR’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.  KAHRAMAN, ziyareti sırasında Uşak Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı hakkında da UTSO Yönetim Kurulu Başkanı KANDEMİR’e bilgiler verdi. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan KANDEMİR, Uşak’ta gerçekleşecek olan Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın çevre il ve ilçelerin de katılımıyla amacı doğrultusunda üreticiyle buluşarak bölgeye ekonomik ve sektörel anlamda canlılık sağlayacağını belirterek Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tür faaliyetlerin öncüsü ve destekçisi olmaya devam edeceklerini, Tarım İl Müdürü Erkan KAHRAMAN’ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu dile getirerek, kurumlar arası ilişkinin daha da artarak devam etmesi temennisinde bulundu.


TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası(UTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Genç Girişimciler Kurulu gerçekleştirmeyi planladığı projelerle ilgili UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR’e ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi. Ziyarette, girişimciliğin önemine değinen UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR genç girişimciler kurulu üyelerinin projelerinin takipçisi ve destekçisi olacaklarını bildirdi.    


TOBB Başkanı M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim KANDEMİR ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKCİ’yi makamında ziyaret etti.​ HİSARCIKLIOĞLU, ziyaret öncesinde UTSO Heyeti’ni TOBB İkiz Kuleler’de kabul ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.